Говори

Говори зі мною знаками
Дорожніми й небесними,
Говори зі мною треками,
Малюнками, кресленнями.

Говори, щоб я заснула,
А потім - щоб воскресла я.
Говори так, щоб почули,
Кольорами, ритмом, текстами.

А коли ми наговоримось,
Тиха й неушкоджена,
Свій піду шукати голос -
Чистий та скуйовджений.


Рецензии