Життя

Обмацували життя так довго,
Що в нього змінився зміст.
Йшли до храму через дорогу,
Потрапили на акафіст.

І там всі святі повиходили з неба -
Захмарно в заграві гримить -
Мені б лиш тебе, а все решту не треба.
Зі мною лишись хоч на мить.

І набережні зберегли поцілунки,
І темрява - дотиків ритм,
І долі непевні, тривожні малюнки,
І часу уквітчаний грім.

Гриміло все так, що у небі конвалій
Збудовані кимось мости
Розтанули. В світі таємних реалій
Єдине є диво - це ти.


Рецензии
А цє ДИВО захистить ТЄБЄ від війны?? Дякую, ПЕТРович.

Евгений Шведченко   12.02.2023 09:43     Заявить о нарушении