Святой молитвы исцеление!

Святої молитви зціленя

За кого  брате би не згадав,
Коли стоїш ти на молитві,
За мертвих, за живих - скажи,
О Господи Святий! Помилуй !

Коли згадаєш своїх ворогів,
Промовиш, Господи Помилуй!
Відчуєш владу  Божих слів,
Побачиш сам ти Божу силу.

Сліпий від лону Вартимей
Прозрів від Божого хотіння,
Та прокажений від скорбей,
Очистився, Святим велінням.

Бісами одержимий промовить
Безумний я був, та звільнився,
Розслаблений скаче, невтомно,
Бо Богом Христом він зцілився. 

Апостоли скажуть – Осанна!
Буря минула ось Зоренька рання,
Молитва до Господа нас воскресає,
А іншого шляху до Бога немає.

Жинка що взята була в перелюбі,
Мені Бог простив, Він мене любить,
Скаже розбійник,  що на Хресті,
До Раю, я першим ввійшов во Христі.


Автор Широков А. А. 11,02,2023, г Киев Украина.   


Рецензии