Будь

Будь мені ним
І нею
І ними,
І взагалі - усіма.

Десь зажевріли
Морожені рими,
Десь червоніє зима.

І на цім тлі
Осяйнім неймовірно
Тягнуться, тягнуться дні.

Будь мені всім -
І бідою, й спасінням,
Щоб дочекалась весни.


Рецензии