Р. Ч. 137 Гощу у тех утех...

"Гощу  у  тех  утех,  потех.
Гощу    у  тех,  на  тех  и  в  тех.
Гощу    при  тех,  без  тех, для  тех.
Гощу    до  тех  и  после  тех.
Гощу    близ  тех  и  между  тех.
Гощу    при  тех  и  через  тех.
Гощу    за  этих  и  за  тех.
Гощу    за  этими,  за  теми.
Гощу    и  с  этими  и  с  теми.
Гощу    по-за  и  перед  теми.
Гощу    под  теми  и  над  теми."
                До  1968


Рецензии