Пiлiгрими

Надиктовуй небесні строфи,
Наше живлення - у словах,
Лінгвістичні гетеротрофи,
Що фіксовані на думках.

Популяцій, ризом, таксонів,
І підвидів високих хмар
Так багато - гримлять клаксони
У мереживі із примар.

Надиктовуй шалені рими,
Де шепочуть про них ліси,
Там провісники-пілігрими
Розкодовують зміст весни.


Рецензии