Здаецца

А мне ізноў здаецца,
Што памылялісь мы,
Калі страчвалі сэрца 
У пошуках любві.
 
Калі шукалі шмат дзе,
Паўсвета абышлі.
І ў гэтым карагодзе
Ня ўбачылі любві.
 
- А мне здаецца зноў,
Што ад цябе ўцякаў,
Брасаў не тыя словы,
Хоць усёй душой кахаў.
 
- І мне тое ж здаецца,
Што не прымала я
Твой погляд углыб сэрца
І хвалі пачуцця.
 
Здаецца нам заўсёды,
Здаецца нам заўжды.
На небе тыя ж зоры,
Але чужыя мы.


Рецензии