Грiм

Грім травневий не гримить - муркоче,
Сторінки, на них нерівний почерк,
Ти - мов день та ніч, мов світло з тінню,
Ти - із сяйва сплетене створіння.

Ти - усі мости, усі стихії,
Втілені в тобі всі мої мрії,
Але ніч мине, розлетимося
Золотими пасмами волосся

І здіймемось ввись, немов примара.
Дякую коханню я за чари.


Рецензии