Здавалося б

Здавалося б, їй набридли імпрези
Перших 80 побачень,
І пише вона статті до преси,
Що не жовта, а жовтогаряча,
Обираючи найдешевші пункти в меню.
Навіщо йому якась інженю?
Але на тлі обкладинок,
Усупереч моделюваннню поведінки
За підходом до споживання
Вона являє собою приклад
Внутрішнього зростання.

Не спалює книг,
Спершу їх не прочитавши,
Та й узагалі не бажає
Урізати коло читання, бо
Є ремесло
Вимітання
Літаврів з літаній,
І вона проїздить повз будинки
"Центроліту",
Споглядаючи світ,
Що зліплений з літер.
Вони красномовні
Завше.


Рецензии