Море

Дай хвилям огорнути нас,
Нехай розтануть місце й час,
І без тайм-кодів, без імен,
Ми створимо і свій домен.

Там лиш одне є посилання -
На всі нездійснені бажання.

Дай морю огорнути нас,
Кохання хай зупинить час.


Рецензии