Канцеляритм

Любовні листи небесним канцеляритмом
Не пишуться, але відсутність бачати
Доводить мене до недоверлібреності.

Любовні намети
Вкривають спустошені пагорби,
Прикрашають смаком шавлії храми.

Ви - моя Мекка медійна,
Трагікомічна постать на тлі напівпідкореного супостата.
Січень був розлюченим,
Брезентовий березень -
Уквітчаний травами,
Червонів від теревенів
Липових серпень,
Вереском пожовклих сторінок
Заархівувалися листопадові грудочки землі.

Мов багатії, корунди секунд
Вклали  в свої нерухомі серця,
Відтявши від кровотоку емоцій
Кворум думок.


Рецензии