Hayot davom etadi Qiziqarli suratlar she riy izoxl
«Hayot davom etadi…» (Qiziqarli suratlar — she;riy izoxlar bilan)
«TАVАKKАLCHI QILАR TАVАKKАL…»
-“Kim o;tirib, o;ylar xotirjam,
Kim yakunlar, «ish»ni ushbu dam!.
…………(Davomi)……….
Свидетельство о публикации №123020808661