Ракъинин чархачи
Ачух хьанвач перде мич1и.
Экуьнин гъед,дамах гва вав,
Ракъинин нур кьуна жизви.
Рехъ къалуриз ракъиниз на,
Чархачи яз вилик ква вун.
Чил тирвал экв чук1уриз на,
Ракъин нурар к1ан я акун.
Ахварикай кудна вуна,
Йифди лал тир т1ебиатни.
Чубан гъед яз вун акуна,
Гьатна рик1е шииратни.
Дегь девирдин аллагьдин т1вар,
Ажеб кьуна ваз - Венера.
Зуьгьре гъед яз чи чилин шар,
Къужахдава ви эквера.
Гьикьван т1варар гайит1ани,
Яргъа ава вун, Венера.
На гуьгьуьлар хайит1ани,
Гъед хьиз ава чи рик1ера.
Сад я цава вун, Венера,
Вучиз гьатна зи вилера...
Чархачи бахт я, Венера,
Къекъвезвай чи чиг гелера.
Свидетельство о публикации №123020807558