Украина, люди, схаменiться

                УКРАIНА, ЛЮДИ, СХАМЕНIТЬСЯ…

                УКРАIНА, ЦЕ ЕВРОПА,
                А ПРИДИВИСЯ, ЦЕ ГОЛА ПОПА…
                I ЛЮДИ ПЛАЧУТЬ, УСI СУМНI,
                А РИГОТЯТЬ, ВСI БАГАЧI…

                ЧОГО НЕ СКАЧЕТЕ, ВИ ЗАРАЗ,
                ДЕ ВАША ГIДНIСТЬ, ДОБРОТА…
                СХАМЕНIТЬСЯ ЛЮДИ ДОБРI,
                НАЩО ВАМ СМЕРТЬ, РIДНI, ДIТЯМ…

                ПОГЛЯНЬТЕ НА СТАТУЮ МАТЕРI СВОБОДИ,
                ЗГАДАЙТЕ ПРО ВIЙНУ БРАТИ…
                МИ РАЗОМ ДЕРЖАВУ ЗАХИЩАЛИ,
                I НIМЦIВ ПОДОЛАЛИ МИ…

                ВСЕ В СВIТI МОЖЕ ПОВТОРИТЬСЯ,
                ТIЖ, НIМЦI, ВАС ЖЕНУТЬ НА БIЙ…
                I ДО ОСТАНЬОГО УКРАIНЦЯ,
                ЗАГУБЛЯТЬ, ЗНИЩУТЬ КИЕВ ТВIЙ…
 
                КИДАЙТЕ У ДНIПРО ГВИНТIВКИ,
                I, З МИРОМ, ПОВЕРТАЙТЕСЯ В СIМЬЮ…
                З БРАТАМИ, ПОБРАТАЙТЕСЬ ЗНОВУ,
                ВИ ЗБЕРЕЖЕТЕ КРАIНУ СВОЮ…
 
                I ТIЛЬКИ МИРНОЮ ХОДОЮ,
                ЗБУДУЕТЕ КРАЩЕ ВИ ЖИТЯ…
                У ДРУЖБI, З ВIРОЮ СВЯТОЮ,
                ДАРУЙТЕ МИР, МОI ДРУЗЬЯ…

                08.02.2023 ГОДА.
                ВИКТОР В.В.

               
               

               


Рецензии