ОН и ОНА на украинском
Він цілував її чарівні, гарні очі-
Вона ховалася за пихою своєю…
І поведінкою була: ні ЗА, ні ПРОТИ;
Від Альфа до Омега був закоханий всією!
Вона - тремтіння ніжного листка,
Він - дужий пульс палаючого серця…
Він шепіт вуст, як річка, не стиха,
Вона - довіра, мов відкрита дверця!
Вони несли Кохання та його Вогонь,
На кінчиках тремтячих, своїх пальців…
Вони сгорали знову зовсім, й знов -
Відроджуючись, наче вишивка на пяльцях!
Вони не рахували зовсім дні,
Та не складали вірші й пісні…
Серцями все ж горіли у вогні,
Бо дуже рідко були поряд, та смакували щастя стиглі вишні!
07 лютого 2023 рік
Віталій Косенко
Свидетельство о публикации №123020704219
Галина Рекова 25.02.2023 19:26 Заявить о нарушении
Творческих успехов!
Виталий Косенко 25.02.2023 20:59 Заявить о нарушении