ВИНО. на украинском

Вино …

Я хочу як вино, розлитися в бокалі,
Щоб з кожною краплиною, лиш ти одна…
Мене, як той напій із чар, сприймала,
Смакуючи любов - до самого, до дна!

Твій подих «вуст кохання» - серце гріє,
Воно горить, як пристрасті запал…
Серед глибини «моря почуттів»-німіє,
А далі: буря, сильний шторм та шквал!

Ті чари пристрасті, все змінюють
наразі:
Я враз, займистим воском ніби став…
І підкоряючись вершинам влади -
«Вогню Кохання», до кінця себе віддав!

Розплавлений, під поглядом твоїм
окличним,
Ще не досягши повну глибину…
Спускаюсь в вир всіх почуттів магічних,
Хоч точно знаю - безповоротно в ньому затону!

06 лютого 2023 рік
Віталій Косенко


Рецензии