Debylnyy I cursed you so you asked to curse me?!
I am reusyan jew
you are jewish
antisemite
with no historical approach of judaism unity
jews are neutral nation
either make peace or fly away government
debylnyy
don't forget you are a jew
and reusyan jews feeling resentment
you are enemy
and issavel corrupt etata
betrayed reusyan jews
and "helping"
now the cocksucker
asks for money
Я твою маму имел в жопу пидор
дебильный
ты меня разоздил
ты жидовская рожа
ты оперся на свой народ
мы не твойнарод пидарас
мы служили
исавель еудейская страна
но мы не фраера
и не поддерживаем никого извне
только евреи что живут в страна
а муириканскик пидоры
will get crossed fingerr in their asses
the giving free
we will rape murykanyk jews
netanyatty stay away
fuck off babun
we curse all murykanyk jews
don't influence isavel
isavel jewish peace
don't bribe
or bribe everybody equally
and become friars
better don't bribe
BAD*N
stay away of isavel you
хрюстын
Свидетельство о публикации №123020607072