Дощ...

Дощі бувають різні за смаком
За кольором - за відчуттям того, що сталось
За хмарами пливучих  за твоїм вікном
Надією напевне що зосталась.

Весна прийде тихесенько, обачно
А літо відгукнеться теплій зливі
І рання осінь вкриє тале листя
Барвистий килим - оченята милі...

Життя луна як спів жіночий
Все що було як на долонях
В пустелі дощ - відкрию очі
Лише рока течуть по скронях...


Рецензии