Як же я тебе люблю
Моє кохання в моєму серці надовго!
А кохати тебе я буду вічно,
Уві сні про тебе я мрію ;
Моя любов до тебе така насолода ;
Що стукає серце та серцебиття ;
"Ти моє сонечко я тебе люблю"
Гарний хлопець ти мені дуже подобається ;
"Я люблю тебе "
при зустрічі міцно обіймаю
нічого немає на світі дорожче за кохання я звичайно знаю !
Автор :Настена Журавлёва
Свидетельство о публикации №123020501873
С теплом души.
Вера Диденко 06.02.2023 15:22 Заявить о нарушении