No estoy seguro 0rinage

  Need i to see
above
 the sands

 Yours eyes
which never lie

 My love my move
is never
  've been sent  to You  ,   but-t

 ordinary land
which covered soon
 by Desert

 bet : colored-total
  as an porridge

 Hay slaken down
   sails


Рецензии