Ajuta-ma doamne

          03.02.2023 год.
           К И Ш И Н Ё В
              (Mold)
            (RUGACIUNE)
Ajuta-ma Doamne sa te port mereu in suflet,
Miluieste-ma Doamne,Te am mereu in gind.

Pazeste-ma Doamne de zbucium,
Caci eu te iubesc oricand.

Tu imi esti mingierea si fapta,
Tu esti o vesnicie in cer si pe pamant.

Cu tine imi decurge viata,
Pana la asfintit.

Ocroteste-mi doamne viata,
Cat de mult iubesc sa traiesc.

Pazestema doamne sa nu-mi pierd speranta...
Multumesc Doamne ca traiesc.

Ajuta-ma Doamne,cand mi-e greu,
Da-mi putere atunci,cand mi-e bine,

Daca ai sti,Doamne cat te iubesc,
Doamne-nadejdea e numai in tine.

              A M I N!


Рецензии