Загадка 1

*  *  *
Зеленим  тугеньким стручком  я  зростаю.
Рядочок  із  гудзичків  в собі  ховаю.
Як  стиглий  стручок,
То  пора  розкривати
І  гудзички  в  жменю собі  висипати.

Я  в  супі,  у  каші,
 у  пончиках  є,
А  ще  додають  мене  у олівьє.
Ну  що,  апетит  я  вам, друзі,  навіяв ?
Тоді  не  забудьте весною  посіять.
* ** ** *

Людмила  К. - В.
Кн. " Країна  загадок 1.".
( Фото Нет)


Рецензии