Воспоминания

 Н.Бидненко
Заховаю спомини
аж на саме дно.
Хай зникають з пам’яті,
як старе кіно.
Розгорну і витопчу
той колишній жар
Та й розвію попелом
в небо аж до хмар.
Попелинка спуститься
на твоє плече,
Тільки вже схолонула
і не припече,
І не вжалить боляче –
це болить мені…
Плачуть, плачуть спомини
у душі на дні.
***
Спрячу воспоминания
В глубину, на дно.
Пусть уйдут из памяти,
Как в былом кино.
Выгребу и вытопчу
Прошлого угли
И развею пеплом их
Среди туч вдали.
Пусть пылинка спустится
На твоё плечо,
Жаль, она остылая,
Больше не печёт!
Не ужалит больно -
Эта боль во мне...
Плачутся невольно
Памятью на дне.


Рецензии