Я хотiв би жити бiля рiчки
Де Дністер. Черемош. Там, де Прут.
Де великі хвилі й невеличкі.
Де величні хвилі – по Дніпру.
Я би мав свій човен – з тих, сучасних,
На який би озирались всі.
Човен і малий – велике щастя.
Я би плив човном по тій красі.
Але я живу в своєму домі,
Я живу на вулиці своїй
Без човна, без річки, без порому,
Де родина – береги мої...
Свидетельство о публикации №123020401825