Keksani e zozlash Qiziqarli suratlar she riy izoxl

#qiziqarli_suratlar_she;riy_izoxlar_bilan   #Интересные_изображения  ,  #;изи;арли_суратлар  ,  #qiziqarli_suratlar ,   #interesting_images
«Keksani e;zozlash…» (Qiziqarli suratlar — she;riy izoxlar bilan)
«KIM XАQU — KIM NOXАQ…»
-«Kim xaqu — kim noxaq, bilmoqchi bo;lsang,
O;zingga savol ber — gar yolg;iz qolsang!».
   …………(Davomi)……….   


Рецензии