Прикосновение на украинском

            Дотик…
Нам часом так, хоч краплю треба,
Для зцілення душі, від смутку ран:
Твій погляд співчутливий, в зорях небо,
Тепло від рук твоїх, як захисний екран!

Всіх добрих слів, як мед від сот сприймаю,
Люблю тебе всім серцем, «білий Світ»…
Смакуєш радість, як ковтками чаю,
Твої обійми й «до небес - політ!»

Враз зрозумієш, що у світі тліннім,
Де всі надії, наче зеркало душі…
Коштовніше за все,- це неодмінно:
Кохання - дотик до сердець, до глибини душі!
                ;

3 лютого 2023 рік
Віталій Косенко


Рецензии