Трускавець
Там, де з гiр Карпатських
Нафтуся збiга€,
Стоiть файне мiсто,
В квiтах утопа€.
А те файне мiсто
Трускавцем назвали;
Коли б не хворiли,
Ми б його не знали.
Миють там водами
Всерединi й зовнi,
Щоб були вродливi
Та здоров'я повнi.
Милi нам Карпати
Та смачна нафтуся.
Будь за якi втрати
Знов сюди вернуся!
Тут бо з гiр Карпатських
Нафтуся збiга€,
Та це файне мiсто
Гра€ та спiва€.
Ноябрь 2022.
Свидетельство о публикации №123020106505