Краучыха. беларуская мова
Не будзе гуляць з ёй каток маладзенькі.
Смуткуе дзяўчынка, зрабіць што не ведае,
Каб коцік гуляў з ёй і лялькай – з абедзвюма.
Прыдумала – трэба абноўку пашыць,
Чым ляльцы і коціку лад падарыць.
У мамкі тканіну папросіць, нажніцы,
І скроіць сама, і пашые спадніцу.
Краўчыха з дзіця атрымаецца хутка,
Бо хоча яна шыць сукенкі малюткам.
30.01.23
Свидетельство о публикации №123013106761