Звёзды героев

Зорi героiв

Я э
Я э Людина,
Я свiтло розум та житя.
Я велич свiтлв серед мли,
Велика людянiсть душi.

Герой вже той хто з свiтлом згоден,
Хто мае Бога вiдчуття.

Коли навколо лише мла,
Коли навколо йде вiйна...

Героем мае бути кожен,
Хто мае розум та життя.

Э Бог! Э правда, як э свiт!
За млою мають бути зорi,
Там зоряний великий всесвiт
За млою хмар у висотi!
Я вiрю в те що маэ бути,
Що буде свiтло пiсля мли.


Рецензии