Праписканада

Высем пыривет,
Мне сорок два,
Я живу сичас
Масква.
Атынашаца
Так хочу,
Чито нэ снилас
И врачу.
Я абычиный
Чилавэк,
Жыт хачу
С жиной
Свой вэк,
Читоб кармила,
И ласкала,
Я такую бы
Бирек...


Рецензии