Australian 0rfans

    Су4ki - su4ki
меж пальдцев-ъ

 Афро , Jamai-Europe
вся  -  Ю-В. Азия
 including the Trans
 from Nailand - no
ne s pakistanu

 Nrans from indu
from Indonezia - Syckhoy-100 - jет
  обшибка пилота
 - дошло до ЮАР в - англичанок

 ( Никогда в - индии  )

 Жаль ни захватил -австралиеk ,
косоногих - в PNG на пляже - " would u like to sip a little of this  wine  "
 - Pls. No~
- Cant u see this a person (female)    ~  dizordered      .


Рецензии