Ты не бойся

   Н.Бидненко
Ти не бійся, я не потривожу
Збайдужілий плин твого життя.
Темна ніч уже не приворожить,
Бо нема в минуле вороття.
Ти не бійся, це мої лиш болі,
Ти живи, як жив і до сих пір.
Гіркоту солодкої неволі
П’ю сама. Я справлюсь, ти повір!
В записник внесу життя уроки,
Залатаю душу, затулю…
Ти не бійся! Навіть на пів кроку
Не наближусь. Може, й розлюблю.
…Як весна одягне світ в зелене,
У любов, у солов’їний спів –
Я боюсь, що прийдеш ти до мене…
Чом так пізно ти все зрозумів?
***
Ты не бойся, я не потревожу
Безразличный бег твоей судьбы.
Ночка тёмная уже не приворожит,
В прошлое, дороги нет, увы!
Ты не бойся, лишь мои здесь  боли,
Ты живи, как живёшь теперь..
Горечь сладкой той моей неволи
Пью сама. Я справлюсь, ты поверь!
Запишу уроки на бумаге,
Душу латками закрою, закреплю…
Ты не бойся! Даже на пол шага
Не приближусь. Может разлюблю?
Как весна оденет мир в зелёный,
И в любовь и в трели соловьёв -
Я боюсь, придёшь ко мне, влюблённый…
Что ж так поздно понял, милый всё?


Рецензии