The rain cadence

Rain is 'walking'
TV talking
I am texting
Neighbor's smoking
Cats are fighting
Dog is snoring
In the rain is
Never boring
Night is smiling
On kids faces
Lamp lights
Shine on new
Teeth braces:)))!


Рецензии