Подяка

Я дякую Господь що Ти мене був обійняв
Що до сім'ї дітей Своїх впустив, прийняв
За те що дні життя продовжив по цей час
І завдяки Тобі мій світоч ще не загас

За кожен ранок коли прокинувшись встаю
Та й з серця Тобі  славу вголос віддаю
Що наповняє вщерть внутрішній мій світ
За те що дав мені вступити в заповіт

Що буду жить і поклонятись лиш Тобі
І кожен день бувши в духовній боротьбі
Служити Богові та й людям посвсяк час
Котрих любивши Ти Своєю смертю спас

За те що маю я тривоги і турботи дня
Що очі Ти відкрив і є з чим порівнять
За радість пізнання Твоєй любові дар
Що зняла з мене міщанський той тягар

Я дякую Тобі Господь що можу не боятись
Посеред ночі гучного реву, гулу літаків
В котрих летять рашистські зомбі , кати
Щоби бомбити мирний люд і малих дітлахів

Якраз коли писав оці рядки прийшла новина
Впав гвинтокрил де Монастирський в нім летів
Міністр МВД. Та й просто гарна був людина
Але...Я дякую Господь що Ти мене був пощадив


Рецензии