***

Зіма - як поўня ў сінім роце,
Як вольны вершнік верасны.
Вар'яцкай веліччу бразгоча,
Варушыць вонкавыя сны.

Вярніся! Месяц медным ранкам
Грызе бялізну на двары.
Дарогі сьнегавую брамку
Адкрый праталінай знутры.


Рецензии