таке собi минуле

зів'яле, відквітле,
засохше, як завше,
простигле минуле,
прострочене — дещо,
задимлене — вчора,
і наче нінАщо,
що кинуте впращу,
зайшлося риданням,
не стишене, хиже,
минає, як має,
проходить усе

16.52
19.01.2023


Рецензии
Точно, все проходить, а там як буде, так і буде. Привіт. З пов.

Игорь Ярин   27.05.2023 10:57     Заявить о нарушении