Ciю, вiю

Сію,вію , повіваю,
Всим здоров‘ячка бажаю.
Миру , вільного життя!
Хай найшвидше в небуття,
Зійдуть злодіі й бандити,
Щоб всим  стало краще жити !

Щоб пшениця колосилась ,
Щоб худоба розродилась ,
Щоб у вашому кармані,
Завжди вистачало «мані»!
Щоб усі були щасливі,
і жили у щасті й мирі !

З Новим  двадцять третім Роком !
Хай вже «вилізе ВІН боком»,
Всим що мучать мирний люд,
Прийде найскоріш «капут» !
Щоб ніколи в цілім світі,
Більше не страждали діти ,
Щоб задумане збулося!
Щоб хотілося й моглося!

З Новим Роком !


Рецензии