колискова

Ой на небі зіронька співала
Діточок маленьких колихала
Та крилами ніжно обіймала
Їх в зимові ночі зігрівала

Ой на небі зіронька тремтіла
Казку на ніч діткам шепотіла:
Засинай малечо засинай
Та яскраву казку пом’ятай

Там на дворі місяць молодий
Спокій подарує нам усім
Свічечка тремтить біля вікна
Янголяткам спати вже пора

Колискова в хаті пролуна
Ненька до серденька пригорта
Засинай малеча засинай
Та казакові мрії пом’ятай


Рецензии