Днiпро. 14. 01. 2023. Бiль
Уламки рухаються, там ліхтарик світить.
Багатоповерхівка у калюжі крові.
У ванній дівчина тремтить і в диво вірить.
Лежать тіла, накриті простирадлом ночі.
Кіт у господарки в руках. Весь ніс у ранах.
Дім помирати не збирався і не хоче.
Двадцять одне життя - січнева біль і драма.
Собаки йдуть шукати і живих, і мертвих.
Тяжіння плит стискає груди і свідомість.
Мить невідомості б'є галасом по нервах.
Бог вірить в те, що є якась невипадковість.
В палатках чай, гаряча їжа, бутерброди.
У мить біди всі небайдужі відгукнулись.
Потік із сліз в близьких, у родичів, знайомих,
Коли душа своя в цей світ не повернулась.
15. 01. 2023.
Свидетельство о публикации №123011504964