асалода супрац лення

Мне цалаваць цябе
наўзрыд
запал глытаючы
заганным ворам
перемагаючы ледзь ледзь
твайго кахання першы сорам
i мiма волi адчуваць
з неверагоднаю нагодай
на тваiх вуснах
i ў вачах
супраціўлення асалоду


Рецензии