Благодарю Тебя Святый Боже

ДЯКУЮ ТОБІ СВЯТИЙ БОЖЕ

Дякую Господи Боже, тобі я за все,
За Україну, за дім, за дитину,
За те, що в життя кохання прийшло,
За те, що у долі моїй відбулося.

За тих що зрадили мене у скрутний час
За тих що моляться за нас
За кожен ранок після ночі 
За те що поруч е кохані очі

За літо тепле дякую за зиму
За сили встояти в тяжку годину
За те що навіть після втрати
Нам силу дав Господь усе здолати

За кожен подих та за кожну мить
За те що я серед своїх
За все життя що я живу
Тобі я Господи несу хвалу

Автор Широков А. А. 13,01,2023, г Киев Украина.


Рецензии