M-am intilnit cu vesnicia

Ardea o luminare la mine pe masa,
Eram singura-n casa.
De odata un inger a aparut linga mine
Si m-a intrebat - Mergi cu mine?!

Vei zbura cu mine spre cerul inalt,
El nu-i cum il stii, vei vedea, el e altul!
Eu calea spre el iti voi arata
Si drumul in sus ti-l voi lumina!

In casa totul era ca-nainte,
Mita torcea linga soba cuminte,
In vatra focul ardea linistit,
Dar iata ca timpul brusc s-a oprit!

Eu cu ingerul am zburat dintr-o data
S-am urcat impreuna spre bolta inalta.
Eram usoara, usoara de tot
Si fericita, ca sa zbor acum pot!

Si treceam pe linga miriade de stele
Spre o lumina mai mare ca ele!
Timpul deja nu mai exista,
Era doar Dumnezeu si dragostea Sa!

Si eu ma scaldam in dragostea Lui
Ce fericire! Mai mare chiar nu-i!!!
Era atita pace si  atit de frumos!
Dar...De odata am simtit ca cad jos...

Din nou am simtit greutate in trup
Si ceva in mine parca s-a rupt,
Din nou ma vazui in propria-mi casa,
Luminarea inca mai ardea pe masa.

Linga mine pisica cuminte torcea,
Doar focul in vatra nu mai ardea,
Ceasornicul ticaie pe perete fidel,
Totu-i pe vechi, doar ca eu sunt altfel....


Рецензии