Соледар
Дуже боляче. Небо у пеклі.
Там бої йдуть сьогодні без сну.
Там йде вимір життєвий до смерті.
Соледар, Соледар на зв'язку.
Дуже страшно. Душа не на місці.
Там котел. Хлопці кажуть "Люблю"
Своїм мамам, дружинам і кисню.
Соледар, Соледар на зв'язку.
Вибухає небачене світло.
Соледар не побачить весну?
Соледар не відчує цвіт квітів?
Соледар, Соледар на зв'язку.
За тебе і за хлопців молитви.
Боже, Господи, світ намалюй,
Де нема від поранення вбитих.
11. 01. 2023.
Свидетельство о публикации №123011106580