Божий дар - фонари...

Фонари -
бояре, дворяне -
улицы
освещали.
Годами, веками
людей
сопровождали.
Одних -
любви научали..
иных -
светом приручали.
Фонари -
бояре, дворяне -
многих
обласкали.
Многим
дорогу указали...

10.01.2023 Анна Ртищева


Рецензии