Потяг

 Почуття виникають як потяг. 
 Почуття виникають як сніг.
 Ти відчуєш на відстані кроки.
 Ти замислишся: як він, що з ним.

 Ти чекатимеш знов повідомлень.
 Ти чекатимеш рідних дзвінків.
 Ти подякуєш Богові, долі,
 Що здійснилася зустріч із ним.

 Почуття виникають як диво.
 Почуття виникають як дощ.
 Ти відчуєш, як ніжно, як мило,
 Бо про тебе знов думає хтось.

 Зрозумієш, що все буде добре.
 І з'явився тепер сенс життя.
 Буде березень, квітень і травень.
 І коханням прийдуть почуття.

 10. 01. 2023.


Рецензии