Дотик Харкова
Я пам'ятаю смак його вишневих губ.
Його цілунки надзвичайні, ніжні, знакові.
Мій Харків носить на собі чудовий look.
Я пам'ятаю смак повітря мого Харкова.
Я пам'ятаю прохолодний вітерець.
Коли бомбили Харків мій, я сильно плакала.
І десять місяців без Харкова, як стрес.
Я пам'ятаю Сад Шевченко в різних спогадах,
Я пам'ятаю світ музичних днів - ночей.
Мені без Харкова так сумно, лячно, холодно.
Слова рятують, коли сльози знов з очей.
Я пам'ятаю на Сумській Книгарню вишукану.
Я пам'ятаю свій улюблений ХНАТОБ.
Мій Харків вистоїть і неодмінно виживе.
Мій Харків - небо із віршів, есе, розмов.
09. 01. 2023.
Свидетельство о публикации №123010900748