куля

кожний куплений тобою фірмовий лате
то куля, що попаде мені в мою голову

кожне горнятко, куплене мною,
то купол над нею і захист від холоду
*

щоденник бажань та афірмацій
ніщо
коли в стінах дірки наскрізні

ось знову вимкнулось світло

але я чітко й ясно бачу,
ми різні


Рецензии