Antisemites are a disappointment
And elected a jew
Jew won't lead a
хрюстын
Etata
Once antisemite
Alwayz antisemite
Wake up
And kick debilnyy
Debilbyy
Malfunctioned the хрюстын
Only jewysh etata
JUDEA
(ISAVEL)
Juzt a brand
Make peace
(not on our expense)
Свидетельство о публикации №123010800789