Перидиз

Муьжуьд юкъуз санал чун кьвед туьш хьана,
Чарабур яз, сад садав вердиш хьана.
Муьжуьд югъни, яд хьана уьтмиш хьана,
Чун гьарма вич авай хуьруьз куьч хьана.

Амма рик1е, рик1 ят1а ам сир хьайи,
Са чи кьведан ашкъи, гьевес чир хьайи,
К1аниди вич амукьични, п1ир хьайи,
Зи рик1евай гьиссерин имир хьайи.

" Гъу рыгъарир" лагьанай заз рик1и ви,
Звал акьалтна рганай хьи иви зи.
И гафарлай эсерлу я мани гьи:
"Гъу рыгъарир" лугьузва ваз рик1и зи.

     1989-йис.


Рецензии