Ярошiвка
Там, де я родилась,там де я росла.
Над провулком бiла хаточка стоiть.
Як же я б хотiла заглянуть на мить.
Увiйти до хати, тьотю привiтати,
Пiшком берег обiйти, до криниченьки зайти.
Край же ти мiй милий,край ти дорогий,
Ти для мене рiдний, замiнить нiчим.
Свидетельство о публикации №123010803587